Η σημασία της ασφάλισης αναδεικνύεται για ακόμα μία φορά μέσα από την υπόθεση ενός βετεράνου, ο οποίος βρέθηκε σε δίκη του γνωστού στο διαδίκτυο αλλά και τις ΗΠΑ, δικαστή Frank Caprio για μία τροχαία παράβαση.

Ο Darnell Gomes, βετεράνος του αμερικάνικου στρατού, παραπέμφθηκε σε δίκη για τροχαία παράβαση, κάτι ασυνήθιστό για αυτόν γιατί όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος στον διάσημο δικαστή είναι τυπικότατος εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια. Στην απολογία του διηγήθηκε την ιστορία του που τον οδήγησε στην παράβαση, η οποία έρχεται μετά από ένα βαρύ ατύχημα που είχε στο πόδι. Ο κ. Gomes ακρωτηρίασε το πόδι του και χρειάστηκαν 900 χιλιάδες δολάρια για να αποκατασταθεί η υγεία του. Αστειευόμενος ο δικαστής σχολίασε ότι αφού ο βετεράνος είχε 900 χιλιάδες για να φτιάξει το πόδι του, δεν θα ήταν πρόβλημα να πληρώσει τα 85 δολάρια της κλήσης. Ο κ. Gomes αφού ευχαρίστησε την ασφαλιστική που πλήρωσε το κόστος της επέμβασης, χαμογελώντας περίμενε την απόφαση, η οποία τον απάλλαξε από το πρόστιμο αφήνοντάς τον μόνο με τα έξοδα του δικαστηρίου λόγω καλής συμπεριφοράς και καλού ιστορικού.

Η ιστορία αυτή μας θυμίζει την αξία της ασφάλισης, η οποία σε αυτή την περίπτωση έσωσε το πόδι του βετεράνου στρατιωτικού.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=899zpXTbl8A&feature=emb_title

 

Πηγή: https://www.nextdeal.gr