Είσαι ένας από τους χιλιάδες μην πούμε εκατομμύρια οδηγούς της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας; Τότε ξέρεις πόσο επικίνδυνοι είναι οι δρόμοι που κινείσαι.

 

Μάχη κορυφής είναι σε εξέλιξη στην ασφαλιστική αγορά μεταξύ των δέκα μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών της χώρας, οι οποίες βάζουν με τις αποφάσεις και τη σφραγίδα στις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο.

 

Συνεχίζεται η σύγχυση με τα διπλώματα οδήγησης λόγω της ειδικής ασφαλιστικής κάλυψης που προβλέπει ο νέος νόμος για τους υποψήφιους οδηγούς, η οποία ωστόσο όμως δεν υφίσταται σαν πρόγραμμα στην ασφαλιστική αγορά.

 

 

Νέα ηλεκτρονική διασταύρωση για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων ξεκινά η ΑΑΔΕ με βάση το ηλεκτρονικό μητρώο των ασφαλισμένων, με σκοπό "μέχρι το καλοκαίρι", όπως ανακοινώθηκε, να έχουν αρχίσει να αποστέλλονται ειδοποιητήρια στους οδηγούς. Υπενθυμίζεται ότι η προσπάθεια, με την ενεργό συμμετοχή και της ΕΑΕΕ, ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2017 και τότε είχαν σπεύσει να ασφαλιστούν περί το μισό εκατομμύριο οχήματα - από το 1,1 εκατομμύριο περίπου που είχαν "πιαστεί" ως ανασφάλιστα.