Η Τράπεζα Ελλάδος με την Πράξη 30 και 31 σταμάτησε μια «άρρωστη» κατάσταση γύρω από την ασφάλιση αυτοκινήτου και τα «σήματα» ασφάλισης όπου πολλοί από τον ασφαλιστικό κλάδο (εταιρίες-διαμεσολαβητές) «συνέπρατταν» για να έχουν «σήμα» ασφάλισης χιλιάδες ανασφάλιστοι καταναλωτές ώστε να το «δείξουν» στον χωροφύλακα τροχονόμο που τους σταματούσε για έλεγχο ή μετά τα τροχαία ατυχήματα στα δικαστήρια. Έτσι βγήκε το «ασφάλιση για τον χωροφύλαξ» και όχι επειδή έπρεπε.

Κάτι «παρόμοιο» διαπιστώνουμε και με την επαναπιστοποίηση όπου κάποιοι «συμπράττουν» για να εξασφαλισθεί «χαρτί» έστω και την τελευταία στιγμή «για τα χαρτιά» και όχι επειδή πρέπει. Δυστυχώς (έχουμε κάποια στοιχεία – ενδείξεις ότι) σε πολλά σεμινάρια οι μαθητές «αντιγράφουν» αλλά και κάποιοι εκπαιδευτές «μαρτυράνε» τα θέματα (ακούσαμε κάποια ονόματα).

Αν δεν γνωρίζουν τα θέματα τότε «τι πουλάνε» στους πελάτες; (υποτίθεται ότι από 5ετίας είναι ( ; ) με κωδικούς ασφαλιστού εν ενεργεία!) Ποιοι είναι αρμόδιοι να σταματήσουν «τα παρατράγουδα»; Υπάρχουν;

 

 

 Πηγή: https://www.nextdeal.gr